Versterk het teamgevoel met een chique diner, een authentieke barbecue of een origineel groepsarrangement aan zee

Beachclub Titus biedt heerlijke en bijzondere groeps- arrangementen, geschikt voor uiteenlopende groepen.

Trakteer uw team op een uitgebreid diner of bied ze een originele culinaire ervaring met uw eigen foodtrucks op het strand van Kijkduin. Van een gewone doordeweekse dag of avond iets heel speciaals maken?

btw vrije dagen
  • Prachtige locatie aan het strand van Kijkduin
  • Ruim strandpaviljoen, geautomatiseerde overkapping
  • Diverse en originele groepsarrangementen
  • Duurzame producten en bereiding
  • Privéruimtes voor groepen tot 400 personen
  • Combinatie Beachclub At Sea en Titus mogelijk
  • Korting op maandag, dinsdag en woensdag
  • Gratis parkeren, op 3 minuten loopafstand

“Na een hoop lol en toch nog leren vliegeren, begonnen we aan de BQQ. Het ontbrak ons eigenlijk aan niets! Ontzettend leuke dag gehad met heerlijk eten. Met dank aan de topbediening van Beachclub Titus”

Sonja Ling – Siemens

Uitgebreid dineren

Uw team trakteren op een heerlijk uitgebreid chique diner of hun verrassen met een origineel walking dinner? Versterk het groepsgevoel, bied volop netwerkmogelijkheden en geniet samen van de heerlijkste gerechten. Laat ons u en uw team verassen met een heerlijk menu of stel zelf de gangen samen. Wij bieden u uiteenlopende originele gerechten, door ons met zorg en liefde bereid. Onze verschillende ruimtes bieden groepen – klein of groot – de mogelijkheid tot een gezellig en intiem samenzijn.

Gezellig authentiek barbecueën

Met de voeten in het zand authentiek barbecueën aan zee? Wij bieden u uitgebreide BBQ-arrangementen die u kunt aanvullen met verschillende supplementen. Onze duurzame Green Egg barbecues geven zowel vis, vlees als vega een perfecte en authentiek BBQ-smaak. Ook bieden wij intieme tafelbarbecues aan groepen kleiner dan 24 personen. Bereid zelf de heerlijkste gerechten aan tafel of laat één van onze BBQ-chefs u het barbecueën uit handen nemen.

Originele Foodtrucks & arrangementen

Op zoek naar iets speciaals? Wij bieden verschillende en originele groepsarrangementen.

Zo kunt u met een groep genieten van een intieme sfeer, een écht strandgevoel en verschillende ‘keukens’ met jullie eigen foodtrucks op het strand. Ook bieden we uitgebreide high tea en high wine arrangementen voor groepen. Samen genieten van de rust op het strand, een prachtig uitzicht en de heerlijkste hapjes en drankjes.

De beste kwaliteit en met liefde bereid

Bij Beachclub Titus staat kwaliteit centraal, wat direct terug te zien is in onze producten en bereidingswijze.

Zo gebruiken wij zoveel mogelijk biologische producten van het seizoen en vis- en vlees met een keurmerk. Ook maken wij gebruik van duurzame Green Egg barbecues. Eerlijke producten voor heerlijke gerechten, die niet alleen goed smaken maar ook goed voelen. Vega, allergisch of speciale wensen? Geen probleem, we houden hier uiteraard graag rekening mee.

Teambuilding, genieten en vergaderen aan zee

Tijd voor een bedrijfsfeestje of teamuitje? Staat er een belangrijke vergadering op de planning? Bij Beachclub Titus zit u goed. Wij bieden leuke, sportieve en gezellige groepsactiviteiten voor optimale teambuilding en een onvergetelijke dag. Ook heten wij u en uw team (tot 800 personen) van harte welkom voor een spetterend bedrijfsfeest. Op zoek naar een inspirerende en rustige plek voor een vruchtbare vergadering? Beachclub Titus biedt u verschillende besloten vergaderruimtes en diverse vergaderarrangementen aan zee. Bent u op zoek naar een locatie voor een grotere partij? Het is mogelijk om zowel Beachclub Titus als Beachclub At Sea te gebruiken.

Meer weten?
Bent u benieuwd naar meer of wilt u de mogelijkheden bespreken?