PARTNERS VAN BEACHCLUB TITUS

Beachclub Titus organiseert events, partijen en geweldige belevenissen in samenwerking met diverse partners.

Boek zo’n topdag bij Beachclub Titus in combinatie met ons partner aanbod.

Check onderstaande informatie voor alle details.

LOSJES EVENTS – BOOTCAMP & BREAKFAST

Een zonnige en sportieve samenwerking die Beachclub Titus en Losjes Events al een aantal jaren met veel succes presenteren!

Bootcamp is een fullbody buitentraining voor mannen en vrouwen. Het accent ligt op afvallen en op het vergroten van spierkracht, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid.

Na een heerlijke workout in de gezonde buitenlucht hoort uiteraard een overheerlijk ontbijt! Het ontbijtbuffet van Beachclub Titus voor jullie zal verzorgen is de perfecte afsluiting van een Bootcamp!

Aanmelden/info: losjes-events.nl/events

MOM IN BALANCE – OUTDOOR SPORTPROGRAMMA’S

Energiek en fit tijdens en na de zwangerschap m.b.v. outdoor sportprogramma’s!

Mom in Balance is een sportorganisatie voor ambitieuze vrouwen die naast het moederschap zich graag sterk, fit en in balans willen voelen.
Wij bieden drie programma’s, de Zwanger workouts, het Back in Shape programma en het Mom in Shape programma.
Met Mom in Balance blijf je fit, sterk en energiek tijdens je zwangerschap, zorg je voor een voorspoedig herstel na je bevalling en kun je een energiek en sterk zijn als moeder.

 

Aanmelden/info: www.mominbalance.nl

THE BLACKLIGHTS DRIVE-IN DISCO

De leukste feesten bij Beachclub Titus worden al meer dan 10 jaar verzorgt door The Blacklights drive-in disco. De ervaren DJ’s zorgen voor een bruisend en gezellig feest. Zij draaien alle stijlen muziek en verzorgen diverse lichtshows. Ook extra’s zoals een verlichte dansvloer, bellenblaas of saxofonist zijn mogelijk. De goede communicatie van de Dj’s met de boeker en interactie met de gasten zorgen voor een ontspannen sfeer en een garantie voor een fantastisch feest op maat.

Info: info@theblacklights.nl

DE KIJKDUIN OBSTACLE RUN

DE obstakel run voor de beginnende maar ook voor de gevorderde sporters! Met vier verschillende afstanden is er voor iedereen een passend Parcours! Na de run zijn er volop mogelijkheden om te relaxen op het strand. Daarbij ben je in goede handen bij Beachclub Titus wat de thuisbasis van de run is en bied je volop mogelijkheden om te genieten!

Info: http://www.kijkduinobstaclerun.nl