Jutterskeet in Kijkduin

Kom langs bij Ome Jan

Jutterskeet in Kijkduin
Op iedere zaterdag- en zondagmiddag kan je bij Ome Jan gezellig langskomen bij de Jutterskeet. Jan staat samen met Hulpjutter Rob klaar om jou een rondleiding te geven in het strand museum. Alleen als het slecht weer is, zijn Jan en Rob er op uit om te jutten! Kom gezellig langs en kijk in het museum welke mooie, maar ook rare dingen Jan en Rob hebben gevonden. Denk hierbij aan Mammoet tanden tot bijzondere schelpen
Verder kan je nog meer dingen doen bij de Jutterskeet. Je kan bijvoorbeeld een visnetje lenen om te gaan vissen in de zee. Je kunt hier kleine visjes vangen, maar ook zeesterren, krabben of garnalen. Maar het is ook mogelijk om een echte metaaldetector te huren. Kijkduin is een druk bezochte badplaats waar mensen wel eens wat kwijtraken. Vind jij die ene trouwring met een grote diamant? Daarnaast verkoop Jan verschillende souvenirtjes zoals strandspeelgoed, jutterscadeautjes of een flesje pure zeelucht!

Jutterskeet header

Verjaardagsfeest
Wil je een origineel verjaardagsfeestje organiseren? Dat kan ook bij de Jutterskeet. Ontdek en leer samen met je vriendjes en vriendinnetjes wat een echte strandjutter allemaal moet kunnen. Denk hierbij aan schat zoeken met een metaaldetector, zandkastelen bouwen, spierballen testen, garnalen vissen en touwknopen. Met zo’n verjaardagsfeestje maak je dit jaar echt de blitz!
Bereikbaarheid
De Jutterskeet is makkelijk bereikbaar. Je kunt gratis parkeren op de grote parkeerplaats in de duinen van Kijkduin. Vanaf daar is het zo’n 5 minuten lopen richting de jutterskeet. De jutterskeet bevindt zich voor de trap van Beachclub Titus.