ETEN & DRINKEN IN ONS RESTAURANT OP STRAND KIJKDUIN

Beachclub Titus biedt u gedurende het strandseizoen 2017 een culinaire ontdekkingstocht in het teken van lokale producten en duurzaamheid.

Nieuw dit seizoen is dat er gebruik wordt gemaakt van alle producten uit de duinen en slikgronden rond de branding, bij ons voor de deur. Proef producten als: lamsoor, zeewinden, rozenbottel, duindoornbessen, algen en wieren. De vis die wij serveren heeft het MSC-keurmerk en is daarbij op een verantwoordelijke manier gevangen, wat de kwaliteit ten goede komt. Voor de gerechten van de menukaart bestaand uit vlees en gevogelte geldt het kenmerk ‘’vrije uitloop’’. Groenten en fruit zijn vrijwel geheel biologisch en vanuit het Westland, nabij.

De beleving van het strand wordt tevens meegenomen in de bereidingstechnieken in de keuken. Het roken van producten in duinriet en het afbinden van soepen en sauzen is op basis van algen. Het brood op de lunchkaart bevat minder tot geen gluten door het gebruik van algen of zeewater en wieren in het product.

Wij zijn trots om dit seizoen te kunnen werken met een diep assortiment aan producten die iets met zee of duin te maken hebben. Proef & beleef het strand!

ONTBIJT

Het ontbijt is beschikbaar van 9:00 tot 12:00.

VOORGERECHTEN

Voorgerechten zijn beschikbaar van 17:00 tot 22:00.

OESTER

Oesters zijn beschikbaar van 17:00 tot 22:00.

BORREL

De borrelbites zijn beschikbaar van 12:00 tot 22:00.

LUNCH

De lunch is beschikbaar van 12:00 tot 17:00.

HOOFDGERECHTEN

SHARING

SALADES

De salades zijn beschikbaar van 12:00 tot 22:00.

DESSERTS

De desserts zijn beschikbaar van 12:00 tot 22:00.

SIDE ORDERS

Side items zijn beschikbaar van 17:00 tot 22:00.

KIDS

Het kids menu is beschikbaar van 12:00 tot 22:00.