De verbouwing van Kijkduin: een update

strandtent

Badplaats Kijkduin ondergaat momenteel een metamorfose. Dit enorme project, de verbouwing van Kijkduin, gaat gepaard met grootse veranderingen. De ludieke badplaats wordt uitgebreid met driehonderd nieuwe woningen op diverse locaties, horeca en meer onderscheidende winkels. Het doel van de verbouwing van Kijkduin is dat het een modernere en grootsere uitstraling gaat krijgen.

Het nieuwe kijkduin

Omdat Kijkduin Bad nogal was verouderd, was een grondige aanpak van Kijkduin noodzakelijk. Het winkelcentrum aan het Deltaplein moest hoognodig worden opgeknapt en gemoderniseerd. Er was sprake van leegstand en betonrot. Maar daar komt nu verandering in middels de verbouwing van Kijkduin. Het nieuwe winkelcentrum krijgt, gefaseerd, een ondergrondse parkeergarage, een grote fietsenstalling en er worden prestigieuze appartementen gerealiseerd. Doordat de eerste nieuwbouw rondom het bestaande winkelcentrum wordt gebouwd, kunnen ondernemers en restauranteigenaren rechtstreeks vanuit hun bestaande pand naar de nieuwbouw oversteken.

vergadering aan zee

De boulevard in Kijkduin

De boulevard wordt totaal vernieuwd en komt er heel anders uit te zien. Aan de zuid- en noordzijde komen nieuwe opgangen en voetgangers krijgen ten minste tien meter vrije ruimte. De nieuwe boulevard krijgt een hogere ligging, waardoor er goed zicht op zee is. Ook wordt het Atlantic Hotel flink onder handen genomen. Het gaat een trendy, hedendaagse, mooie en luxe uitstraling krijgen.

Nieuw Kijkduin zit stedenbouwkundig aantrekkelijk en ingenieus in elkaar. Door de verbouwing van Kijkduin krijgt het een verrassend sterke identiteit, die blijvend mooi is maar door de nieuwbouw en openbare ruimtes toch ook geborgenheid biedt. De hoogteverschillen tussen de boulevard, het strand en de promenade worden verbonden door glooiende wegen, trappen en liften. De pleinen nodigen je uit om meer van de badplaats te ontdekken. Zo geeft het plein tussen het nieuwe winkelcentrum, de boulevard en het Atlantic Hotel je een goed uitzicht over de zee.

Verbouwing kijkduin
Beachclub Titus in Kijkduin

Van vuurtoren tot koffiepot, niet alles vindt doorgang bij de verbouwing van Kijkduin

Kijkduin heeft een iconische vuurtoren. Die moest plaatsmaken voor de nieuw aan te leggen appartementen. De bewoners van Kijkduin werden in eerste instantie onaangenaam verrast toen bleek dat een projectontwikkelaar het plan had opgevat om de vuurtoren om te toveren in een koffiepot, met een friettent op de begane grond. Dat plan is inmiddels van tafel geveegd. De vuurtoren wordt gewoon weer in oude glorie hersteld met een rood dak en zonder frietzaak, om elders een ereplek krijgen. Zon, zee, strand en vuurtoren, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Meer dan een strandtent

Behalve heel veel nieuwe leuke winkels en horecagelegenheden, zijn er ook van die zaken die gewoon bij Kijkduin horen en geen krans behoeven. Zo’n gelegenheid die er bovenuit steekt is Beachclub Titus. De naam “strandtent” is een benaming die deze waanzinnige club en haar unieke locatie geen eer aandoet. Hier ervaar je de vrijheid, weidsheid en de connectie met het strand en de zee. Er zijn diverse uitwijkmogelijkheden. Je kunt gebruik maken van het sfeervolle restaurant maar ook het ervoor gelegen terras. Zo is het het hele jaar door een prima en multifunctionele uitvalslocatie en al meer dan 20 jaar is dit dé officiële trouwlocatie bij uitstek. Beachclub Titus staat garant voor een unieke en geweldige bruiloft. Geen suffe zaal maar gasten op het strand.

Stel je voor met je kersverse bruid genieten van strand, zee en ondergaande zon. Niet alleen een bruiloft is een beleving. Eten a la carte en genieten van de specials in het bijzonder sfeervolle restaurant, waar je overal uitzicht op strand en zee hebt, zijn ook een belevenis op zich. Verras je lief, vrienden of je familieleden eens met een ontbijt op het strand voor het ultieme vakantiegevoel. Een High Tea wordt op deze manier wel heel bijzonder.

Omdat Beachclub Titus een hele bijzondere ligging heeft, is Beachclub Titus eigenlijk altijd de geschikte locatie. Van een heerlijke Beach barbecue op het strand tot een bijzonder afscheid bij ondergaande zon.

Evenementen bij Beachclub Titus

Of wat te denken van een vergadering met je collega’s op het strand? Wedden dat van hetgeen ter tafel komt veel meer blijft hangen dan bij een vergadering in een muffe kantoorruimte? De locatie leent zich ook uitstekend om aan teambuilding te doen. Voor elk evenement heeft Beachclub Titus altijd het juiste terras beschikbaar met gegarandeerd 100% privacy. Deze locatie is, door de combinatie met Beachclub At Sea, zelfs voor evenementen tot 1200 personen geschikt. Bijna alles is mogelijk. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. Een evenement in de open lucht en aan het strand staat natuurlijk voorop, maar mochten de weergoden ons minder gezind zijn, dan worden ruimtes overkapt. Zo kan het evenement comfortabel, droog en warm en in een prachtige entourage doorgang vinden.

Maar ook de toevallige voorbijganger zal zich altijd verbazen over de locatie en de heerlijkheden die verkrijgbaar zijn.
Heb je andere ideeën? Deze locatie is ook privé af te huren. Het team van Beachclub Titus informeert je er graag over!

Eten en drinken

paella

In onze keuken staan kwaliteit en innovatie centraal. Onze gerechten zijn bereid met duurzame kwaliteitsproducten. We zijn creatief en maken van elke maaltijd iets bijzonders. Wij zorgen graag voor een onvergetelijke heerlijke culinaire beleving. Met speciale wensen, allergieën en diëten houden wij uiteraard met liefde rekening.

Team specials & feesten

feest

Iets te vieren of is het tijd voor het jaarlijkse bedrijfsfeest? Bij Beachclub Titus helpen we graag van uw dag of avond iets heel bijzonders te maken. Van een volledig verzorgd feest, inclusief beeld, licht en geluid, tot originele en intieme groepsspecials met eigen foodtruck op het strand; wij verzorgen het graag voor jullie.

Teambuilding & activiteiten

bedrijfsuitje kijkduin

De teamspirit verhogen met een spannende of sportieve activiteit, zoals kitesurfen, Expeditie Robinson, een Meerkamp traject of diverse workshops en cursussen? Wij bieden verschillende leuke en leuke groepsactiviteiten, geschikt voor uiteenlopende teams. De activiteiten zijn natuurlijk te combineren met een heerlijk diner, een gezellige borrel of één van onze andere arrangementen.