Vergaderen aan het strand in Kijkduin aan zee voor de beste ideeën en inzichten tijdens een ontspannen vergadering, in een inspirerende oase van rust en ruimte op het strand van Kijkduin

Op zoek naar een inspirerende plek voor een belangrijke vergadering?

Waai uit op het strand, geniet van de zilte zeelucht, rust en ruimte en stap fris en gemotiveerd uw vergadering binnen. Beachclub Titus biedt u mooie besloten ruimtes – voorzien van alle gemakken – en verschillende vergaderarrangementen, om van uw vergadering zowel een vruchtbare als smakelijke ervaring te maken. Van een gewone werkdag een heel effectieve en bijzondere maken?

Vergaderen aan het strand
  • Prachtige locatie aan het strand van Kijkduin
  • Ruim strandpaviljoen, geautomatiseerde overkapping
  • Diverse en originele groepsarrangementen
  • Duurzame producten en bereiding
  • Privéruimtes voor groepen tot 400 personen
  • Combinatie Beachclub At Sea en Titus mogelijk
  • Korting op maandag, dinsdag en woensdag
  • Gratis parkeren, op 3 minuten loopafstand
oordeling
“Zeer goed verzorgde BBQ-avond achter de rug met ons bedrijf na een heerlijke dag vergaderen. Erg goed eten/drinken.Personeel correct en gezellig. In de voorbereiding duidelijke communicatie met de afdeling Sales & Marketing.”
Martin Oosting
MCH
kpn
politie haaglanden logo
eneco
p&g
Hofstad lyceum

Vergaderen in alle rust

Beachclub Titus is een ruim en comfortabel strandpaviljoen en beschikt over diverse besloten ruimtes. Deze ruimtes bieden u alle gemakken en comfort die u nodig hebt voor een vruchtbare vergadering. U kunt gratis gebruik maken van de Wifi, Whiteboard en flipover.

Beachclub Titus wordt, als één van de laatste paviljoens op het strand van Kijkduin, omgeven door rust en ruimte. Het paviljoen is tevens uitstekend te bereiken en is gelegen op slechts 3 minuten loopafstand van het parkeerterrein, waar u gratis kunt parkeren. Het strand en de zee bieden u alle rust en inspiratie die u nodig hebt tijdens uw belangrijke vergadering.

vergaderen aan het strand

Heerlijke vergaderarrangementen

vergaderen aan het strand

Maak van uw vergadering een smakelijke ervaring met onze diverse vergaderarrangementen. Alle vergaderarrangementen zijn inclusief onbeperkt koffie, thee, ijswater, koekjes. Arrangementen zijn uit te breiden met snacks, een uitgebreid ontbijtbuffet of een smakelijke lunch. Ook bieden wij verschillende groepsdinerarrangementen, buffetten en BBQ’s, na afloop van uw vergadering

Een feestelijke afsluiter

zangeres
vergaderen

De dag gezellig afsluiten met een borrel of een feestje? Wij helpen u graag – waar gewenst – uw avond tot in de puntjes te verzorgen. U kunt kiezen voor verschillende drankarrangementen en borrelhapjes. Indien gewenst bieden wij ook DJ’s, licht en geluid en andere zaken die u nodig heeft voor uw feestavond.

Maak meer van uw vergaderdag

bedrijfsfeest
teamuitje

Wilt u uw vergadering combineren met leuke teamactiviteiten? Het strand biedt volop mogelijkheden voor sportieve en spannende teambuildingactiviteiten. Ook kunt u binnen deelnemen aan gezellige workshops. Zorg voor een gemotiveerd, geïnspireerd en vrolijk team en kom samen op de beste ideeën tijdens een ontspannen vergadering.

Meer weten?
Bent u benieuwd naar meer of wilt u de mogelijkheden bespreken?