Neem rustig afscheid met een gepaste en mooie uitvaart op een bijzondere locatie, bij Beachclub Titus aan het
strand van Kijkduin

Een uitvaart is een heel persoonlijke en bijzondere
dag.

Beachclub Titus staat graag voor jullie klaar om een afscheid aan zee tot
in de puntjes te verzorgen, zodat jullie onbezorgd en rustig afscheid
kunnen nemen. Wij bieden verschillende binnen- en buitenruimtes,
waarmee we zowel voor grote als kleine gezelschappen een intieme en
besloten setting kunnen creëren. Wilt u meer weten?

Meer weten of de mogelijkheden bespreken?

afscheid aan zee

Even alles op een rijtje

  • Bijzondere en rustige locatie aan het strand van Kijkduin
  • Koffie & thee, lunch- en borrelarrangementen
  • Volledig ontzorgd, onbezorgd afscheid nemen
  • Ruimte voor kleine en grote gezelschappen

Afscheid aan zee

bloem

Bent u op zoek naar een gepaste locatie aan zee om afscheid te nemen van uw dierbare? Beachclub Titus helpt u graag de uitvaart tot in de puntjes te verzorgen.

Met ervaring in het organiseren van uitvaarten, weten wij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een uitvaart. Wij staan u dan ook graag bij om deze moeilijke aangelegenheid prettig te laten verlopen.  Zo zorgen wij voor de juiste aankleding, een intieme en besloten setting, muziek en techniek, een gepast ontvangst en een prettige afsluiting. Zo kunt u zich onbezorgd onder de genodigden begeven en rustig afscheid nemen.

Een bijzondere locatie

Beachclub Titus wordt, als één van de laatste strandpaviljoens op het strand van Kijkduin, omgeven door rust en ruimte.

De locatie biedt volop mogelijkheden om te genieten van een rustige strandwandeling en een prachtig uitzicht. Tevens is de locatie, op slechts 3 minuten loopafstand van het parkeerterrein, uitstekend te bereiken. Zijn er mensen minder goed te been? Wij halen u en uw genodigden graag op met onze beach pick-up. Beachclub Titus is een ruim strandpaviljoen met diverse binnen- en buitenruimtes. Met onze automatische overkappingssysteem zijn we op verschillende weersomstandigheden voorbereid. Wij bieden zowel grote als kleine gezelschappen een intieme, rustige en besloten setting.

Verbouwing kijkduin

Diverse arrangementen

arrangementen

Wij serveren diverse arrangementen, met koffie en thee, gebak en broodjes. Ook kunt u gebruik maken van diverse Borrel & Bite arrangementen. Wilt u samen met familie of vrienden na afloop dineren of deze bijzondere dag beginnen met een lekker ontbijt? Wij bieden diverse diner- en ontbijtmogelijkheden, volledig naar jullie wensen. Ook serveren wij een heerlijke High Tea en diverse specials. Aan de kleintjes hebben wij ook gedacht. Zo bieden wij o.a. limonadedeals en knutseltafels. Wij denken graag met u mee om deze belangrijke dag een bijzondere en gepaste invulling te geven.

Volledig ontzorgd

volledig ontzorgd

Beachclub Titus neemt u graag alle zorgen uit handen. Na uw wensen te hebben besproken houden wij goed contact met u of de uitvaartondernemer, om alle zaken goed af te stemmen en de organisatie en de uitvaart zo prettig mogelijk te laten verlopen. Wij zorgen graag voor een besloten en intieme setting en de juiste aankleding. Ook regelen we de benodigde techniek, het geluid en de gewenste opstelling. Met ervaring in het organiseren van uitvaarten, kunnen wij u uitstekend adviseren bij de organisatie van de uitvaart. Hebt u specifieke wensen? Geen probleem, wij maken het afscheid graag zo bijzonder en persoonlijk

Wilt u onze beachclub bezichtigen en de mogelijkheden bespreken?