TROUWEN OP HET STRAND MET EEN PRACHTIG FEEST – ZON, ZEE EN 100% ROMANTIEK

Volledig ontzorgd trouwen op het strand en maximaal van jullie trouwdag genieten

 • Bruiloft met ceremonie voor 10 – 450 personen
 • Diner, lunch, drankarrangementen en bruidstaart
 • Trouwambtenaar, muziek en het perfecte draaiboek
 • Flexibele overkapping, verschillende terrassen en zalen
kortingskalender

Vraag een offerte aan en laat ons jullie wensen weten.

trouwen op het strand

EEN DAG DIE VOLLEDIG IN HET TEKEN STAAT VAN JULLIE

Jullie complete trouwerij tot in de puntjes verzorgd.

Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij een bruiloft en nemen het organiseren van deze magische dag jullie graag uit handen.

 • 30 jaar ervaring in het verzorgen van trouwerijen op het strand
 • Een volledig verzorgde bruiloft, van ceremonie tot feest
 • Maximaal genieten van elkaar, jullie vrienden en familie
 • Een prachtige dag zonder zorgen

De dag van jullie leven, weer of geen weer.

Bang dat slecht weer jullie dag in duigen laat vallen? Geen zorgen, bij Titus zijn wij voorbereid op alle weersomstandigheden.

 • Altijd – weer of geen weer – de perfecte trouwlocatie
 • Verschillende terrassen en flexibele overkapping
 • Zeer ruime binnen locatie
 • Alle ruimtes omgetoverd in het thema van jullie bruiloft

Jullie unieke locatie op het strand van Kijkduin.

Beachclub Titus is de eerste strandtent op het strand van Kijkduin en heeft daarmee een unieke locatie, waarmee de intieme privésfeer van jullie bruiloft gewaarborgd blijft..

 • Een prachtig entree aan zee
 • Een besloten privé terras
 • Zalen van verschillende grootte
 • Weinig doorloop en omgeven door natuur en rust

“EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN”

“Onze trouwerij was in een woord geweldig! Echt een perfecte lokatie om te trouwen op het strand voor een romantische en onvergetenlijke trouwerij. Dank aan het hele team, voor het verzorgen van deze geweldige dag!”

Marloes en Frans den Otter

“Wij hebben een geweldige liefdevolle en ontspannen dag gehad bij Beachclub Titus! Dankzij een goede voorbereiding met het personeel van Titus en goede communicatie met onze ceremoniemeesters hoefden we zelf nergens naar om te kijken op onze dag. De sfeer was erg ontspannen en het feest geweldig. Trouwen op het strand is een echte aanrader!”

Thomas en Manon Drievink

“Op deze locatie heb je alles wat je zoekt. Een mooie omgeving voor de fotoreportage, perfecte locatie aan het strand. Wij hebben het contact met jullie vanaf het eerste tot aan het laatste moment als zeer prettig ervaren. Zeer deskundig, professioneel en ontzorgend. Precies wat je wilt op je huwelijksdag. Tot over 12,5 jaar.”

Barbet en Rick Gerritsen

ALLES TOT IN DE PUNTJES VERZORGD

Een huwelijksceremonie aan zee

Een geheel verzorgde ceremonie bij het trouwen op het strand, zand tussen je tenen, het geruis van de zee op de achtergrond en schitterende ringen in de stralende zon. Het ja-woord zal worden bevestigd door een trouwambtenaar van de gemeente Den Haag. De gehele dag op het strand vertoeven, zonder zorgen.

Een huisgemaakte bruidstaart en feestelijke bubbels

Zodra jullie huwelijk is voltrokken dient er getoast te worden! Beachclub Titus verzorgt een heerlijke bruidsijstaart op maat voor jullie gezelschap. Aanvullend serveren wij een glas bubbels of een andere drank naar wens. Dit kan op het strand, uw privéterras of binnen. Heerlijk eten en drinken, de beste kwaliteit en volledig naar jullie smaak.

Specials, arrangementen, lunch en diner

Beachclub Titus verzorgt diverse arrangementen in buffetvorm of 2-, 3-gangen diner volledig afgestemd op jullie wensen en de behoeften van jullie gasten. Met meer dan 350 couverts bieden wij plek aan voor grote gezelschappen. Een rustige lunch of een exotische BBQ op het strand, wij verzorgen het met liefde voor jullie.

trouwen aan het strand
trouwen titus
trouwen bij titus

EEN SPECTACULAIR TROUWFEEST ALS AFSLUITER

Tot in de late uurtjes nagenieten van jullie trouwerij met een spetterend trouwfeest als afsluiter van jullie prachtige dag

Vanuit onze algemene bar of jullie eigen privébar is een breed assortiment binnenlandse en buitenlandse dranken beschikbaar. Daarbij gaat ons personeel graag rond met de lekkerste hapjes, uitgekozen door jullie!

Wij kunnen voor een DJ of ander entertainment zorgen en beschikken over een kwalitatief hoog geluidssysteem. Zelf liever een DJ of band regelen? Geen probleem! Willen jullie ter illustratie leuke beelden laten zien om het geheel af te maken? Vraag naar de mogelijkheden!

Enthousiast en nieuwsgierig naar meer?

Vraag nu een brochure aan en stel jullie droombruiloft samen.

trouwfeest