Samen heerlijk BBQ’en

Wilt u na een dagje ontspannen op het strand lekker een BBQ aan zee aanwakkeren? Geniet bij Beachclub Titus van het gemak van onze BBQ aan tafel! Titus BBQ buffetten en specials aan tafel, met heerlijke vis, vers vlees en groenten de perfecte BBQ op het strand. Vanaf 10 personen te reserveren, als buffet of gewoon aan uw eigen tafel. Zo wordt de BBQ aan zee op het strand van Kijkduin uitermate gezellig!

zelfstandig werkend kok

Summer BBQ

BBQ aan uw eigen tafel op het strand van Kijkduin / Scheveningen? Beachclub Titus maakt het mogelijk! Voor gezelschappen vanaf 25 personen bieden wij de Tafel BBQ, een speciale BBQ waarmee u zelf de heerlijkste vlees-, vis- en vegetarische gerechten grillt. De samenstelling van het menu is volledig af te stemmen op uw eigen smaak en budget. Heerlijke Summer BBQ buffetten voor elke gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk mals stuk vlees met keuze uit gemarineerde kippendijtjes saté, varkensfiletlapjes, runderhamburger en rundersteaks. Geserveerd met friet en diverse sauzen. Dit alles €24,50 per persoon.

  • Duurzame gezonde en kwaliteitsproducten
  • Originele en innovatieve gerechten
  • Uitgebreide buffetten
  • Verschillende specials en dinerarrangementen
  • Authentieke duurzame BBQ
bbq aan zee

Heerlijke BBQ buffetten voor elke gelegenheid

bbq aan zee

Liever van alle BBQ gemakken voorzien en langs het buffet wanneer het u uitkomt? Dat kan natuurlijk ook, dankzij het BBQ Buffet van Beachclub Titus. Voor groepen vanaf 25 personen richten wij een compleet BBQ buffet op waar u keuze hebt uit frisse salades, heerlijk vlees en diverse supplementen. Bij alle buffetten heeft u keuze uit de volgende salades. Buffelmozzarella met pomodori tomaten en rucola, tonijnsalade, aardappelsalade, gemarineerde champignons, groene salade uit de zee, quinoa salade met groenten en kruiden, pastasalade met Parmezaanse kaas, Italiaanse Perla verde en Spaanse zwarte aragon olijven.

U kunt naar eigen wens een uitbreiding op het buffet samenstellen. Dagelijks verse gerechten bieden een ruime keuze, vraag de Titus crew naar meer informatie. Dit alles vanaf €24,50 per persoon.

  • Verschillende binnen en buitenruimtes
  • Voor groepen vanaf 25 personen
  • Drank- en feestarrangementen
  • Volledige ontzorging