Een ijzersterk en ontspannen team, na een dag vol leuke, sportieve en gezellige teambuilding activiteiten op het strand van Kijkduin

Een gezellig bedrijfsuitje aan het plannen of op zoek naar originele teambuilding activiteiten om te combineren met een vergadering?

Beachclub Titus biedt u unieke, sportieve en gezellige activiteiten op het strand van Kijkduin – zowel binnen als buiten. Een bedrijfsuitje is geschikt voor uiteenlopende groepen. Natuurlijk staan wij – indien gewenst – zowel, alvorens, tijdens als na afloop klaar met lunch, koffie of een feestelijk hapje en drankje. Van een gewone werkdag iets heel speciaals maken?

Teambuilding
  • Prachtige locatie aan het strand van Kijkduin
  • Ruim strandpaviljoen, geautomatiseerde overkapping
  • Diverse en originele groepsarrangementen
  • Duurzame producten en bereiding
  • Privéruimtes voor groepen tot 400 personen
  • Combinatie Beachclub At Sea en Titus mogelijk
  • Korting op maandag, dinsdag en woensdag
  • Gratis parkeren, op 3 minuten loopafstand
tinka e1581003437242 1
“Wij waren op 5 juni met een grote groep internationale collega’s voor een teambuilding met aansluitend BBQ. Alles was top verzorgd, het eten was heerlijk. De gasten hebben genoten!”
Tinka Schilperoort
MCH
kpn
politie haaglanden logo
eneco
p&g
Hofstad lyceum

De leukste, sportiefste en gezelligste teambuilding

Het strand biedt volop mogelijkheden voor originele en sportieve teamactiviteiten, van surfen, zandsculpturen tot een Robinson Experience, de mogelijkheden zijn oneindig. Liever binnen in ons ruime en gezellige strandpaviljoen een leuke activiteit doen met zijn allen? Samen met onze vaste activiteiten partner slaan we de handen inéén om voor u en uw team een geslaagde dag te organiseren, met activiteiten geschikt voor het hele team.

titus event bal

De lekkerste groepsarrangementen

Teambuilding

Beachclub verzorgt graag een heerlijke lunch, een uitgebreid ontbijt of koffie met gebak, zodat jullie de dag lekker en vol energie kunnen beginnen. Ook bieden wij diverse groepsarrangementen, zoals een high-tea of high-wine, uitgebreide groepsdiners of een authentieke BBQ. En met jullie eigen foodtrucks op het strand, wordt jullie dag een wel heel bijzondere ervaring. Wij bieden u graag een aantal arrangementen en menu’s, maar u bent natuurlijk ook vrij om uw wensen door te geven en zelf een groepsarrangement samen te stellen.

Een feestelijke afsluiter

onvergetelijk bedrijfsfeest
feest

De dag afsluiten met een gezellige borrel of een spetterend bedrijfsfeest? Wij heten u en uw team graag van harte welkom met een feestelijk drankje en de heerlijke hapjes.

Wij zijn, met 30 jaar ervaring in de evenementenorganisatie, zeer bedreven in het organiseren van een geslaagd feest en helpen u graag – waar gewenst – uw avond tot in de puntjes te verzorgen. Wij bieden verschillende drankarrangementen, borrelhapjes, DJ’s, licht en geluid en alle andere zaken die u nodig hebt om van uw avond er één te maken om nooit te vergeten.

Ontspannen en rustig vergaderen

Vergaderen
vergaderen

Staat er een belangrijke vergadering op de planning? Zorg voor een vrolijk, ontspannen en gemotiveerd team en maak van uw vergaderdag iets bijzonders.

Combineer uw vergadering met een leuke teamactiviteit. Wij beschikken over rustige en volledig uitgeruste besloten vergaderruimtes. U kunt kiezen uit verschillende vergaderarrangementen, met o.a. koffie en gebak, een ontbijt, lunch, diner en borrelmogelijkheden – voor een gezellige afsluiting van de dag. Kom vergaderen bij Beachclub Titus en begeef u in een prachtige en inspirerende oase van rust, een prettige en vruchtbare vergadering gegarandeerd.

Meer weten?
Bent u benieuwd naar meer of wilt u de mogelijkheden bespreken?