Kom nader tot elkaar tijdens een spetterend bedrijfsfeest op een spectaculaire locatie, bij Beachclub Titus op het strand van Kijkduin

Een jubileum, het jaarlijkse bedrijfsfeest of een andere
mijlpaal die jullie niet zonder champagne of een knalfeest
aan jullie voorbij kunnen laten gaan?

Beachclub Titus biedt jullie verschillende zalen om zowel klein als groots uit te pakken. Het betrokken en ervaren team staat aan uw zijde om van uw bedrijfsfeest er één om nooit te vergeten te maken. Van een gewone avond iets heel speciaals maken?

Bedrijfsfeest aan het strand
  • Prachtige locatie aan het strand van Kijkduin
  • Ruim strandpaviljoen, geautomatiseerde overkapping
  • Diverse en originele groepsarrangementen
  • Duurzame producten en bereiding
  • Privéruimtes voor groepen tot 400 personen
  • Combinatie Beachclub At Sea en Titus mogelijk
  • Korting op maandag, dinsdag en woensdag
  • Gratis parkeren, op 3 minuten loopafstand

“Na een hoop lol en toch nog leren vliegeren, begonnen we aan de BQQ. Het ontbrak ons eigenlijk aan niets! Ontzettend leuke dag gehad met heerlijk eten. Met dank aan de topbediening van Beachclub Titus”

Sonja Ling – Siemens

Borrels & Bites

Een gezellig klein jubileum of een netwerkborrel met veel genodigden? Kom nader tot elkaar bij Beachclub Titus, in een oase van rust en ruimte, op het strand van Kijkduin. Verschillende besloten ruimtes en een geautomatiseerde overkapping, maken van iedere borrel – klein of groot – een intieme en speciale gelegenheid.

Geniet van een feestelijke cocktail, een wijntje of biertje, terwijl wij u heerlijke en originele borrelhapjes serveren. Gezellig borrelen, met de voeten in het zand en een prachtig uitzicht op zee.

Bedrijfsfeest aan het strand

Een onvergetelijk bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest aan het strand

Maak van uw bedrijfsfeest er één om nooit te vergeten en onthaal uw team of gasten in ons ruime, volledig naar uw smaak ingerichte, strandpaviljoen op het prachtige strand van Kijkduin. Wij staan graag klaar met een glas champagne of een ander feestelijk welkomstdrankje, om zo jullie spetterende feestavond af te trappen. Ons team en onze partymanager staan de hele avond voor u klaar om uw feest tot in de puntjes te verzorgen – van het begin tot het eind.

Drankarrangementen & afkoop

Bedrijfsfeest aan het strand

Wij bieden verschillende drankarrangementen, die passen bij uw gezelschap en feest. Zijn de kids ook van harte welkom? Ook voor de kleintjes hebben wij passende arrangementen en limonadedeals. Laat u uw gasten liever op basis van nacalculatie bestellen? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

DJ’s , licht & geluid

Over het licht en geluid hoeft u zich niet te bekommeren, dit hebben wij allemaal in huis, evenals een knallende DJ van The Blacklights. Regelt u liever zelf een band of DJ? Dan bent u daar natuurlijk volledig vrij in. Een fotograaf of andere (technische) zaken nodig om van uw feest een succes te maken? Wij regelen het graag voor u.

Volop genieten, zonder zorgen

Bedrijfsfeest aan het strand

Bij Beachclub Titus zijn wij, met 29 jaar ervaring, enorm bedreven in het organiseren van evenementen en partijen. Wij staan u dan ook graag bij tijdens de organisatie van uw speciale avond. Sterker nog, wij nemen de organisatie – indien gewenst- volledig uit handen, zodat u zonder zorgen optimaal van uw feest kunt genieten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij bespreken ze graag met u.

Teambuilding, genieten en vergaderen aan zee

Tijd voor een bedrijfsfeestje of teamuitje? Staat er een belangrijke vergadering op de planning? Bij Beachclub Titus zit u goed. Wij bieden leuke, sportieve en gezellige groepsactiviteiten voor optimale teambuilding en een onvergetelijke dag. Ook heten wij u en uw team (tot 800 personen) van harte welkom voor een spetterend bedrijfsfeest. Op zoek naar een inspirerende en rustige plek voor een vruchtbare vergadering? Beachclub Titus biedt u verschillende besloten vergaderruimtes en diverse vergaderarrangementen aan zee. Bent u op zoek naar een locatie voor een grotere partij?

Bedrijfsfeest aan het strand

Meer weten?
Bent u benieuwd naar meer of wilt u de mogelijkheden bespreken?