Parkeren Kijkduin bij Beachclub Titus

Wil je een bezoekje aan Kijkduin brengen en dan ook meteen een lekker hapje en drankje in Beachclub Titus doen? Dan vind je het vast en zeker fijn om te weten wat voor mogelijkheden voor parkeren in Kijkduin er voor je beschikbaar zijn.

Informatie parkeren Kijkduin

Waar in Kijkduin kun je je auto makkelijk parkeren en met welke eventuele kosten moet je in dat geval rekening houden? Beachclub Titus zet bij deze graag alle verschillende mogelijkheden voor parkeren in Kijkduin voor je op een rijtje. Op veel plekken is parkeren in Kijkduin nog steeds helemaal gratis. Ook in het hoogseizoen. Daarbij geldt natuurlijk wel ‘vol is vol’.

Dus op drukke zomerse dagen moet je misschien een beetje meer moeite doen om een goede en goedkope parkeerplek in de omgeving te kunnen vinden. We kunnen ons ook goed voorstellen dat je geen zin hebt om tijdens je bezoek aan Kijkduin tijd te verspillen aan de jacht op de beste gratis parkeerplek. Je kunt in dat geval natuurlijk ook voor andere vervoersmiddelen kiezen, zoals het ov, een taxi of een fiets. Ook voor dat soort alternatieven geven we je op deze pagina relevante informatie.

Parkeren kijkduin

Parkeren in Kijkduin: dit zijn de mogelijkheden

Zeker in het hoogseizoen kan het in Kijkduin van tijd tot tijd behoorlijk druk zijn. Het is daarom verstandig om voor je vertrek al goed op de hoogte te zijn van de verschillende plaatselijke parkeermogelijkheden. Omdat er op dit moment in Kijkduin flink gebouwd wordt, heeft dat ook gevolgen voor bepaalde voormalige parkeerlocaties. Hieronder vind je dan ook een actueel overzicht van alle verschillende mogelijkheden om je auto goedkoop of veelal zelfs gratis te kunnen parkeren in Kijkduin. Voor alle hieronder genoemde parkeerlocaties geldt dat ze gewoon 24 uur per dag toegankelijk zijn.

Deltaplein:

Deze locatie bevindt zich het dichtst bij de promenade en het strand van Kijkduin. Het Deltaplein ondergaat op dit moment nog een behoorlijke metamorfose en is daarom gesloten voor auto’s. De voormalige gratis parkeermogelijkheid voor 150 auto’s maakt momenteel plaats voor een parkeergarage die ruimte biedt aan 600 voertuigen. Eigenlijk is deze plek om te parkeren in Kijkduin vooral bedoeld voor bezoekers van het winkelcentrum. Het is daarentegen natuurlijk niet verboden om ook je auto in deze parkeergarage te stallen als je in plaats van het winkelcentrum liever het strand bezoekt. Op deze nieuwe locatie op het Deltaplein parkeer je de eerste 2 uur gratis, daarna moet je per uur dat je auto er langer staat betalen.

Kijkduinsestraat:

Het is ook toegestaan om je auto gratis op de middenberm van de Kijkduinsestraat te parkeren. Er is hier ruimte voor enkele honderden voertuigen. Het is een behoorlijk populaire parkeerlocatie, dus soms kan het lastig zijn om er een vrije plek te vinden.

Zandvoortselaan:

Je vindt dit ruim opgezette parkeerplein vlakbij hotel Atlantic. Op deze plek parkeren in Kijkduin is ook in dit geval volledig gratis.

Machiel Vrijenhoeklaan:

Deze locatie is weliswaar iets verder van het strand verwijderd, maar wordt – zeker op drukke dagen – ook volop voor het parkeren van auto’s benut. Let wel, op deze locatie kom je geen officiële parkeerplaatsen tegen. De groenstrook tussen de straat en het fietspad dient in dit geval als je gratis parkeerplek.

Met het openbaar vervoer naar Kijkduin en Beachclub Titus

Heb je geen zin om op drukke stranddagen eindeloos rondjes te blijven rijden om te zoeken naar een goede plek om te parkeren in Kijkduin? Of ben je gewoon niet in het bezit van een auto? Dan kun je natuurlijk ook besluiten om met het openbaar vervoer naar het plaatselijke strand te komen.

Sinds september vorig jaar rijden lijn 24 en 26 via de Machiel Vrijenhoeklaan en de Hoek van Hollandlaan van en naar de busbuffer van Kijkduin. Lijn 24 is de verbinding tussen Station Den Haag Mariahoeve en Kijkduin en lijn 26 rijdt tussen Station Den Haag HS en de strandlocatie.

Van het begin tot en met het eindpunt neemt de rit maximaal 45 minuten in beslag. Het betreft in beide gevallen rechtstreekse busverbindingen. Je hoeft dus niet over te stappen om op de plek van bestemming aan te kunnen komen. Raadpleeg de website 9292.nl of de 9292 app op je telefoon voor de exacte tijden van vertrek en de prijzen die voor dit soort ritten gerekend worden.

vergaderen

Naar Kijkduin met de taxi

Het spreekt eigenlijk voor zich dat je ook voor taxivervoer kunt kiezen als je Kijkduin wilt bezoeken. Alle reguliere taxibedrijven in Den Haag brengen je er graag naar toe. Daarnaast rijden ook alternatieve vervoerders, zoals Uber, geregeld af en aan in Kijkduin om er passagiers naartoe te brengen of deze weer op te halen.

Zorg ervoor dat je vooraf goed op de hoogte bent van de verschillende vervoerstarieven als je van dit soort diensten gebruikmaakt. Dat voorkomt per slot van rekening vervelende financiële verrassingen achteraf.

Je fiets veilig parkeren in Kijkduin

Natuurlijk kun je ook gewoon met de fiets naar Kijkduin komen. Je omzeilt dan meteen de eventuele rompslomp die bij parkeren in Kijkduin om de hoek komt kijken. In verband met bouwwerkzaamheden is de oude vertrouwde Biesieklette tijdelijk naar een de middenberm van de Kijkduinsestraat, ter hoogte van de Zandvoortseweg, verplaatst.

Bij de Biesieklette is er sprake van een bewaakte stalling, zodat je zorgeloos van je bezoek aan Kijkduin kunt genieten. Naarmate de bouwwerkzaamheden bij het winkelcentrum van Kijkduin vorderen, zullen ook daar meerdere plekken worden gerealiseerd waar je je fiets kunt stallen.

buffet

Parkeren in Kijkduin en culinair genieten bij Beachclub Titus

Een dagje Kijkduin is eigenlijk niet compleet zonder een bezoek aan Beachclub Titus. Zoals je inmiddels hebt kunnen zien is deze strandlocatie op tal van verschillende manieren gemakkelijk te bereiken en is ook parkeren in Kijkduin doorgaans geen groot probleem.

Kortom, alle reden om tijdens een stranddagje op onze unieke locatie binnen te stappen. Beachclub Titus serveert dagelijks allerlei overheerlijke specials en biedt smulpapen ook volop mogelijkheden op het gebied van a la carte dineren. Wil je zeker zijn van een zitplaats, reserveer dan vooraf via email of op telefoonnummer 070 800 21 19. Ons vriendelijke personeel verwelkomt je graag!