Originele bedrijfsuitjes Top 4

4 Tips voor originele bedrijfsuitjes in 2024

Bent u opzoek naar originele bedrijfsuitjes mogelijkheden? Ieder jaar is het weer een uitdaging om weer een leuk bedrijfsuitje te organiseren. Je wilt iedereen tevreden stellen maar dat is lastig wanneer het een grotere groep mensen betreft. Beachclub Titus organiseert al meer dan 30 jaar bedrijfsuitjes variërend van actief tot creatief. Voor ieder wat wils!

De 4 originele bedrijfsuitjes van 2017!

1.De Robinson Experience

Het spannende avontuur naar het boek van Daniel Defoe in de vorm van het al jaren succesvolle televisieprogramma. Overleven op een onbewoond eiland, gebruikmakend van enkel de elementen van de natuur. In teams ga je de strijd aan in dit uitdagende, spectaculaire spel. Expeditie Robinson vereist een hoge mate van samenwerking in kracht en denkvermogen. De opdrachten zijn gerelateerd aan de obstakels die men kan verwachten op een verlaten eiland. Gebaseerd op de avonturen van de gestrande schipper Robinson Crusoe. Denk hier bijvoorbeeld aan vuur maken, zelf een levensgrote katapult maken of een bouwwerk te vervaardigen waarmee regenwater kan worden opgevangen.

teambuilding

2.Raften

Raften is ontzettend snel populair geworden langs de Nederlandse kust. Ga met meerdere teams tegelijk de strijd aan. Rennend van het strand op volle snelheid de zee in. Knal door de branding met een hoge dosis teambuilding. Is jouw raft als eerste om de boei gevaren en weer terug op het strand? Ga de uitdaging aan!

3.Shootout
Gloednieuwe activiteit! Echt super gaaf om te doen. Het is vergelijkbaar met paintball maar dan zonder de blauwe plekken, want uiteraard gebruiken wij speciale pijlen met zachte punten. Strijd met je team en capture the flag!

4.Powerkiten

Een powerkite of traction kite is een grote vlieger die ontworpen is om jou de krachten van de wind te laten voelen. Powerkiten is de beginstap van kitesurfen. Laat je door het zand heen slepen met deze uitdagende activiteit!

 

Verhoog de teamspirit en met spannende en originele bedrijfsuitjes of teamactiviteiten op het strand.
Heerlijk bijkomen en samen nagenieten bij Beachclub Titus onder het genot van een hapje en drankje. Meer informatie? Bekijk de teambuilding en bedrijfsuitjes pagina!