Trouwjurk uitzoeken

Help, waar begin ik?!

Je bent eindelijk verloofd en helemaal ready om te gaan shoppen voor je bruidsjurk. Dat lijkt heel gemakkelijk totdat de zoektocht begint. Je bent natuurlijk op zoek naar dé perfecte bruidsjurk! Wij vertellen je wat je echt moet weten voordat je begint met de zoektocht naar je trouwjurk.
Je hebt waarschijnlijk al uren gefantaseerd over je bruidsjurk. Wij gaan je helpen!

Waar start je?
Het is goed om je eerst te oriënteren welke soorten bruidsjurken je mooi vindt, maar ook zeker welke je niet mooi vindt. Blader door verschillen Pinterest accounts of bekijk bij verschillende online shops wat voor jurken er beschikbaar zijn. Laat je inspireren! Zodra je het gevoel hebt te weten wat voor jurk het wordt, is het makkelijker om opzoek te gaan naar die perfecte jurk.

trouwjurk

What now?
Wacht niet te lang met het zoeken van je trouwjurk. Begin met zoeken naar je trouwjurk zodra je weet wanneer je gaat trouwen. Ideaal is het om zo’n 9 maanden voor tijd te starten. Je gaat natuurlijk niet direct je droomjurk vinden. Door vroeg te beginnen scheelt dit je een heleboel stress. Door relaxt te zoeken wordt dit een plezierige bezigheid met als eindresultaat jouw droomjurk. Neem vooral niet teveel mensen mee naar de winkel. De vele meningen zullen je enkel doen twijfelen. Dit bemoeilijkt het zoeken van een trouwjurk alleen maar.

Bruidsmodewinkels zoeken
In bedrijvengidsen kun je verschillende bruidsmodewinkels vinden. Ook kun je online kijken wat voor winkels er allemaal actief zijn. Zoek een bruidsmodewinkel met positieve ervaringen. Ga dus opzoek naar klantervaringen. Zodra je een aantal winkels hebt gevonden maak hier dan een afspraak. Zo zorg je ervoor dat je de aandacht krijg die je verdient. Geef in de bruidswinkel duidelijk aan naar wat voor bruidsjurk je op zoek bent. Neem eventueel wat impressie materiaal mee. Beeld spreekt meer dan 1.000 woorden!

Budget bepalen
Zorg dat je vooraf goed weet hoeveel jouw trouwjurk mag kosten. Vermeld dit goed bij het passen van een trouwen. Dit voorkomt teleurstelling. Bestel je trouwjurk niet online in bijvoorbeeld China. De pasvormen kunnen sterk verschillen ten opzichte van de afbeelding en de kwaliteit is vaak ook minder. Goedkoop is duurkoop.

Geniet!
De zoektocht naar jouw droomjurk moet vooral een leuke ervaring zijn. Neem de mensen die je het meest lief hebt mee en heb lol met elkaar.

Mogelijkheden bij Beachclub Titus
Ben je nog opzoek naar een unieke trouwlocatie aan het strand. Bij Beachclub Titus kan alles geregeld worden van a tot z. Met ruim 35 jaar ervaring in het organiseren van bruiloften. Kijk voor meer informatie onze trouwpagina