BEDRIJFSUITJE EN TEAMBUILDING OP HET STRAND

Beachclub Titus organiseert diverse bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten op het strand van Kijkduin. Voor groepen van 45 – 800 personen.

Heerlijke ambiance waar de teamspirit tot leven komt en uw brainstormsessie eigenlijk vanzelf gaat.

Vanaf 10 personen, op ieder gewenst dagdeel.

VAN KITESURFEN TOT COCKTAILS, WIJ GEVEN UW PERSONEEL EEN FRISSE BOOST

Ongeacht de reden van uw bedrijfsuitje levert het samenzijn van personeel op het strand altijd een positieve bijdrage aan de teamspirit. Onze rustgevende ambiance kan omgetoverd worden tot vergaderzaal of dansterras, maar uw personeel staat daarin altijd centraal.

Geef uw personeel een frisse boost met een cursus powerkiten of verbeter de teamspirit middels een Expeditie Robinson workshop.

Indien vergaderen de reden is van uw bezoek aan het strand, is er geen betere omgeving dan een zonnig terras, aangevuld met bijvoorbeeld een High Tea arrangement. U leest op deze pagina een beknopt overzicht van de mogelijkheden.

DIVERSE TERRASSEN EN EEN RESTAURANT MET VRIJ UITZICHT NAAR ZEE

Als eerste strandtent op het strand van Kijkduin heeft Beachclub Titus een unieke locatie en daarmee vrij uitzicht naar zee en de pier van Scheveningen. Nauwelijks tot geen doorloop van strandgangers behoudt de privacy van onze terrassen en het restaurant. Beachclub Titus biedt de volgende deelruimten die los of gezamenlijk zijn af te huren.

Zaal / Terras Oppervlak Receptie / Feest Lunch / Diner
Titus Restaurant 450m2 120 pers 90 diner
Titus Terras Scheveningen 100m2 100 pers 70 diner
Titus Terras Kijkduin 450m2 120 pers 90 diner
Titus Terras Noordzee 600m2 250 pers 150 diner
Titus Icm Beachclub At Sea 2.3000m2 1.200 pers 600 diner
At Sea paviljoen (binnen) 100m2 90 pers 50 diner
At Sea terras Terrassol 180m2 140 pers 90 diner
At Sea terras Noord 110m2 100 pers 90 diner

COMPLETE BUFFETTEN EN ARRANGEMENTEN VOOR DE LUNCH OF ALS DINER

Iedere ruimte is volledig naar eigen wens in te richten en kan aangekleed worden in de stijl van uw evenement. Tevens kan er in iedere ruimte een privé bar, buffet of arrangement opgesteld worden.

Overdag of ’s avonds biedt Beachclub Titus heerlijke diners, buffetten en arrangementen, geserveerd in het restaurant, op uw privé terras of vanuit een privé bar.

Alle buffetten en arrangementen zijn vanaf 10 personen te combineren met uw bedrijfsuitje of als toevoeging te reserveren bij een vergadering of zakelijke presentatie.

STANDAARD MOGELIJKHEDEN BIJ ALLE ZAKELIJKE PARTIJEN

Beachclub Titus werkt samen met diverse partners om ook bij u de focus op het bedrijfsuitje en collega’s te houden. Naast meer dan tien workshops en activiteiten, ervaren begeleiders en coaches, representatief personeel en natuurlijk onze heerlijke dranken en spijzen, kunnen wij aanvullende het volgende standaard voor u verzorgen.

  • Beeld- en geluidsapparatuur
  • Gratis parkeren op de boulevard
  • Groepsvervoer per touringcar
  • Foto- en videoreportage

Heeft u speciale wensen? Wij nemen deze graag in een persoonlijk gesprek met u door en trachten altijd een gepaste oplossing te bieden.

OVERZICHT VAN TEAMBUILDING ACTIVITEITEN

In samenwerking met onze partners op het gebied van bedrijfsuitjes en evenementen op het strand, verzorgen wij de volgende teambuilding activiteiten.

Powerkite Sessie

Een powerkite is een grote vlieger, krachtig genoeg om een persoon over het strand te slepen. De uitdaging zit hem dan ook in het beheersen van de vliegertechniek en uiteindelijk een vrij spel te spelen met de kracht van de wind. Hiermee krijgt uw bedrijfsuitje een zeer dynamische wending.

Expeditie Robinson

Bij dit uitdagende spel bij ieder bekend van de TV, wordt in teams gewerkt aan leuke en creatieve activiteiten. Het uiteindelijke doel is het aftroeven van andere teams in uitdagingen waarin zowel kracht als denkvermogen de succesfactoren zijn. Combineer in dit bedrijfsuitje de teamspirit als de individuele krachten van uw personeel.

Meerkamp Toernooi

In het Meerkamp bedrijfsuitje wordt in teamverband een traject afgelegd waarin zoveel mogelijk opponenten worden tegengekomen. Dit wordt gerealiseerd door uiteenlopende activiteiten. In een klassement worden scores bijgehouden die tegelijkertijd de indeling van teams voor deze activiteiten bepalen. De teambuilding activiteiten bestaan uit een zandsculpturen workshop, een estafette met verschillende hindernissen, een teamsport als beachvolleybal, beachsoccer, beachtennis of ultimate frisbee en als afsluiter een krachttraining in de vorm van een touwtrek toernooi op het strand.

Diverse Workshops

Naast de teambuilding activiteiten biedt Beachclub Titus diverse workshops die in de vorm van een zelfstandige cursus of in teamverband uitgevoerd kunnen worden. Denk hierbij aan een Salsa cursus, Djembé workshop, cocktail en/of sushi workshop of een zandsculpturen workshop. Uw bedrijfsuitje krijgt zo een informeel karakter terwijl uw personeel nog steeds uitgedaagd wordt om te presteren.