PRIVÉ FEESTEN EN VERJAARDAG VIEREN AAN ZEE

Een viering met uw geliefden, familie en vrienden? Ons restaurant met terras is de ideale locatie voor uw verjaardag en overige partijen.

Besloten terras of een uitgebreide tafel aan het strand of in ons restaurant.

Vanaf 10 personen, diverse arrangementen en buffetten, waaronder High Tea, Cocktails en BBQ.

Receptie

UW VERJAARDAG VIEREN OP HET STRAND VAN KIJKDUIN

Beachclub Titus is de ideale locatie om uw verjaardag te vieren op het strand van Kijkduin. Voor partijen vanaf 10 personen bieden wij heerlijke buffetten en arrangementen. Zo kunt u overdag een High Tea of lunchbuffet op ons terras of in het restaurant genieten.

Wij verwarmen graag onze Green Egg barbecues die wij beleggen met vis, vlees en knapperige groenten.

Laat uzelf verrassen door onze keuken, waar wij een verjaardagstaart op maat bakken. Spetterend vuurwerk en bubbels maken de show compleet, de jarige beleeft een onvergetelijke dag.

VOOR ECHTE PRIVÉ AANGELEGENHEDEN UW EIGEN ZAAL OF TERRAS

Indien u op zoek bent naar privacy voor uw gezelschap, of iets meer de ruimte wilt, dan kunt u een van onze terrassen of het restaurant reserveren.

Zaal / Terras Oppervlak Receptie / Feest Lunch / Diner
Titus Restaurant 450m2 120 pers 90 diner
Titus Terras Scheveningen 100m2 100 pers 70 diner
Titus Terras Kijkduin 450m2 120 pers 90 diner
Titus Terras Noordzee 600m2 250 pers 150 diner

Graag nemen wij in een gesprek uw wensen door, waarin wij ook alle opties met betrekking tot ons restaurant en terrassen zullen toelichten.

UITGEBREID STRANDFEEST INCLUSIEF LUNCH/DINER EN LIVE MUZIEK

In combinatie met de huur van ons restaurant of een van de terrassen, bieden wij ook arrangementen en buffetten voor grotere groepen, als totaalpakket en voor een maatwerk prijs. Daar beschikt u desgewenst over een privé bar en bestaat de mogelijkheid om een band of DJ uw muziek naar keuze te laten spelen.

Beachclub Titus beschikt over een kwalitatief hoogwaardig geluidssysteem dat gebruikt kan worden voor achtergrondmuziek. Wij kunnen ook voor een live band of een DJ zorgen die gegarandeerd de voetjes uit het zand krijgt.

Uw verjaardagsfeest wordt er een om nooit te vergeten en u en uw gasten genieten tot in de late uurtjes van cocktails en diverse binnenlandse en buitenlandse dranken.

Ons personeel serveert gedurende de hele avond drank, gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde small bites uit ons assortiment van fingerfood en hapjes voor bij de borrel.

UW FEEST VASTGELEGD IN DE EEUWIGHEID

volop genieten

Indien gewenst verzorgen wij een volledige foto- en/of videoreportage van uw feest.

Beachclub Titus biedt diverse mogelijkheden voor het vastleggen van beeldmateriaal, van professionele fotograaf tot unieke videobeelden vanuit de lucht.

bedrijfsfeest