Ontbijt op het Strand bij ons Restaurant in Kijkduin

Dagelijks serveren wij ontbijt a-la-carte in ons gezellige restaurant aan de zee. Verse & biologische producten, en wekelijks ontbijtbuffet.

Dankzij onze verse croissants en uitsmijters, gecombineerd met lekkere vleeswaren, kazen, yoghurts en beleg, begint u in alle rust aan een gezonde dag.

Reserveren voor ontbijtbuffetten wordt geadviseerd. Kids van harte welkom en ontbijten tegen gereduceerd tarief.

Ontbijt buffet Beachclub Titus Kijkduin

DAGELIJKS A-LA-CARTE ONTBIJTEN

DAGELIJKS-A-LA-CARTE-ONTBIJTEN-v2

Op onze menukaart pagina vindt u diverse producten die wij tijdens de ochtend en het begin van de middag serveren. Terwijl de kinderen lekker op het strand ravotten, geniet u van de ochtendzon en een frisse zeewind.

Ontbijten bij Beachclub Titus kan dagelijks vanaf 10:00 uur. Wij hebben binnen of op een van onze buitenterrassen vrijwel altijd plaats.

Heeft u thuis al ontbeten of heeft u geen behoefte aan uitgebreid ontbijt? Dan bieden wij u graag een lekker kopje koffie, thee of alvast een versnapering met bubbels. Met daarbij een zonnetje en een heerlijk stuk gebak, sluit u de ochtend op gepaste wijze af en bent u klaar voor een mooie dag op het strand.

ONTBIJTBUFFET AAN ZEE

ONTBIJTBUFFET-AAN-ZEE-v2

Naast onze dagelijkse ontbijtkaart in het restaurant, organiseren wij iedere zondag een ontbijtbuffet. U geniet dan van een gevarieerd en onbeperkt “Live Cooking” ontbijt met diverse verse gerechten en producten.

Iedere zondag een ontbijtbuffet van 09:00 – 12:00 uur voor slechts €10,90 per persoon (kids voor €7,50). In de zomermaanden adviseren wij te reserveren.

Onbeperkt genieten van heerlijke biologische broodsoorten, die u zelf kunt beleggen met vleeswaren, kazen en overig beleg. Daarnaast biedt het ontbijtbuffet een breed assortiment fruit, salades. Het buffet is ook doordeweeks te reserveren vanaf 25 personen.