Ontbijt op het Strand bij ons Restaurant in Kijkduin

Elke dag serveren we een à-la-carte ontbijt in ons gezellige restaurant aan de zee. We bieden een uitgebreide selectie van verse en biologische producten, waaruit je naar eigen wens kunt kiezen. Geen buffet meer, maar de mogelijkheid om je ontbijt helemaal zelf samen te stellen.

Onze verse croissants en heerlijke uitsmijters, samen met een scala aan smakelijke vleeswaren, kazen, yoghurts en beleg, zorgen ervoor dat je op een rustige manier aan een gezonde dag kunt beginnen.

Het wordt aanbevolen om voor het ontbijt te reserveren, zodat we ervoor kunnen zorgen dat alles klaarstaat voor je. We heten ook kinderen van harte welkom om van ons ontbijt te genieten.

ETEN-&-DRINKEN-IN-ONS-RESTAURANT-OP-STRAND-KIJKDUIN-v2

DAGELIJKS A-LA-CARTE ONTBIJTEN

DAGELIJKS-A-LA-CARTE-ONTBIJTEN-v2

Op onze menukaart pagina vindt u diverse producten die wij tijdens de ochtend en het begin van de middag serveren. Terwijl de kinderen lekker op het strand ravotten, geniet u van de ochtendzon en een frisse zeewind.

Ontbijten bij Beachclub Titus kan dagelijks vanaf 10:00 uur. Wij hebben binnen of op een van onze buitenterrassen vrijwel altijd plaats.

Heeft u thuis al ontbeten of heeft u geen behoefte aan uitgebreid ontbijt? Dan bieden wij u graag een lekker kopje koffie, thee of alvast een versnapering met bubbels. Met daarbij een zonnetje en een heerlijk stuk gebak, sluit u de ochtend op gepaste wijze af en bent u klaar voor een mooie dag op het strand.

ONTBIJTBUFFET AAN ZEE

ONTBIJTBUFFET-AAN-ZEE-v2

Naast onze dagelijkse ontbijtkaart in het restaurant, bieden wij op zondagen geen ontbijtbuffet meer aan. We hebben ervoor gekozen om onze focus te verleggen naar een uitgebreide à-la-carte ontbijtervaring zonder live cooking.

U kunt nog steeds genieten van een gevarieerde selectie van verse gerechten en producten. Onze openingstijden voor het ontbijt kan u op onze contactpagina bekijken. Tijdens de zomermaanden raden wij aan om vooraf te reserveren.

Voor groepen vanaf 25 personen is het ook mogelijk om doordeweeks het ontbijt bij ons te reserveren. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.