TROUWEN OP HET STRAND TIPS

Zie je het voor je? Zon, uitzicht op zee, strand, en dat op de mooiste dag van je leven! Oké, we kunnen de zon niet voor je bestellen, maar ook zonder hebben we bij Beachclub Titus genoeg te bieden om er een onvergetelijke dag van te maken. Zo hebben we bijvoorbeeld een prachtige entree aan zee, een besloten privéterras en flexibele overkapping. En wil je veel mensen uitnodigen? Geen probleem, we hebben verschillende ruimtes voor grote en kleine groepen.

  • Bruiloft met ceremonie voor 10 – 450 personen
  • Diner, lunch, drankarrangementen en bruidstaart
  • Trouwambtenaar, muziek en het perfecte draaiboek

Vraag een offerte aan en laat ons jullie wensen weten.

trouwen op het strand tips

MAAK JULLIE BIJZONDERE DAG MAGISCH

Je trouwerij tot in de puntjes verzorgd

  • 30 jaar ervaring in het verzorgen van bruiloften op het strand
  • Een volledig verzorgde bruiloft voor wie wil trouwen op het strand

De dag van jullie leven, weer of geen weer

  • Altijd – weer of geen weer – de perfecte trouwlocatie
  • Trouwen Kijkduin: verschillende terrassen en flexibele overkapping

Een unieke trouwlocatie aan het strand

  • Unieke trouwlocatie Kijkduin aan het strand
  • Weinig doorloop en omgeven door natuur en rust

TIP 1: Hoe kies je de perfecte trouwlocatie?

Jullie willen elkaar natuurlijk dolgraag het ja-woord geven en dan het liefst op de allermooiste trouwlocatie: aan zee. Dan zoek je een beachclub met precies de ruimte en mogelijkheden waar jullie naar op zoek zijn. Loop langs de verschillende beachclubs van Kijkduin, stap eens binnen, drink een drankje en proef de sfeer. Je merkt snel genoeg dat Beachclub Titus eruit springt met een prachtige entree aan zee, voldoende parkeerplaatsen en omgeven door natuur en rust. Een gouden tips uit het lijstje trouwen op het strand tips. Verscholen achter de duinen van Kijkduin, de laatste beachclub op een rij en daarna alleen maar zand, stilte en rust. Mooier dan dit wordt het niet!

tips trouwen strand trouwlocatie
tips trouwen op het strand wettelijk

Tip 2: Hoe regel je een wettelijke bruiloft op het strand?

Nu jullie de mooiste locatie hebben gevonden is het tijd voor onze tweede tip uit ons lijstje trouwen op het strand tips: de ceremonie. Beachclub Titus is door de gemeente Den Haag aangewezen als officiële vrije trouwlocatie. Dat vinkje kan je zetten. Nu nog een trouwambtenaar voor het voltrekken van jullie huwelijk. Je hebt verschillende opties: een trouwambtenaar van de gemeente Den Haag, een trouwambtenaar van een andere gemeente of een van je vrienden/familie die dit officiële deel op zich neemt. Kan je niet kiezen? We hebben door de jaren heen verschillende trouwambtenaren voorbij zien komen en helpen je graag om de juiste persoon te kiezen die bij jullie past.

Tip 3: Wat draag je op een strandbruiloft?

Het allerleukste deel, de kleding! Het is de belangrijkste dag van jullie leven en die mogen jullie natuurlijk naar eigen wens invullen. Gaan jullie voor Bohemian Chic, Summer Chic of Tropisch Paradijs, om maar eens wat mogelijkheden te noemen? Hier droom je al jaren over en nu is het zover. Ga je voor wit of toch een kleurtje? Wil je een thema of laat je de gasten vrij in hun keuze? Alles kan bij Beachclub Titus. Heerlijk om samen over na te denken, al mijmerend over de grote dag. En dan toch even over het Nederlandse weer. Dat hebben we helaas niet in de hand. Wat we wel hebben is een flexibele overkapping, voldoende binnenruimtes en zonnige parasols. Wat voor weer het ook is, wij zorgen dat jullie stralen op jullie bruiloft met onze trouwen op het strand tips.

trouwen op het strand tips kleding
trouwen op het strand tips decoratie

Tip 4: Welke decoraties zijn geschikt voor een strandbruiloft?

Weet jij al wat jullie thema is voor jullie bruiloft? Ook dit lees je in onze trouwen op het strand tips. Een bruiloft aan het strand is 100% romantiek! Wij gaan enthousiast aan de slag en zorgen ervoor dat de versiering, de cocktails en de aankleding helemaal in die stijl zijn. Hoe leuk is dat! Natuurlijk houden we rekening met de wind en andere weersomstandigheden die typisch zijn voor de kust. Alleen daarom al is het verstandig om een aantal dingen aan ons over te laten. Zo kiezen we voor wat stevigere bloemen, veilige verlichting, windlichten en lantaarns en zorgen we dat alle decoraties goed vastzitten. Alles om jullie een onbezorgde bruiloft aan zee te bezorgen!

Tip 5: Hoe leg je deze onvergetelijke dag vast?

De laatste trouwen op het strand tip, maar niet het minst belangrijke. Foto’s en video’s; je wilt het allemaal. Om later terug te kijken op deze feestelijke dag wil je natuurlijk alles vastleggen. In je trouwkleding met je voeten in de branding? Regelen we. Je moeder die een traantje wegpinkt? Leggen we vast. Want wij kennen de beste foto- en videografen in de regio. En zo heb je straks een levendige herinnering aan deze dag: Van de aankomst van de gasten, het ja-woord, de getuigen, het aansnijden van de bruidstaart, proosten op jullie toekomst, ontroerende of grappige toespraken tot de laatste dansjes op de dansvloer.

trouwen op het strand tips fotograaf
Trouwen op het strand tips magisch

Geïnspireerd?

Hopelijk ben je enorm geïnspireerd door onze 5 trouwen op het strand tips. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het diner, de hapjes en de drankjes, de muziek. Vul zelf maar in. Met liefde nemen we alles voor jullie uit handen, zodat jullie alle aandacht aan elkaar en de gasten kunnen schenken. Er is niets mooier dan een ontspannen paar dat geniet! Daar doen we het voor. Mocht je nog twijfelen, dan trekken deze beelden je wel over de streep. Een bruiloft om nooit te vergeten aan het strand van Kijkduin. Zocht je nog een reden om je partner ten huwelijk te vragen, dan heb je die nu!